Fotografie workshops

Neem deel aan een workshop fotografie of fotoreis
Wil je een cursus fotografie volgen en bijleren over macro-, natuur- of landschapsfotografie? Afhankelijk van jouw kennis kies je welke workshop fotografie je op het lijf geschreven is of aan welke van mijn fotoreizen je wilt deelnemen.

Cursus fotografie met persoonlijke touch
Het aantal deelnemers van mijn workshop fotografie of mijn fotoreizen hou ik bewust beperkt. Dat geeft mij de ruimte om rekening te houden met jouw specifieke wensen.

Bart geeft uitleg
Baraque fraiture vanuit de lucht
Mistige Lesse vanuit de lucht

VIDEOCURSUS: De ultieme introductie tot dronefotografie

Je kocht een drone, maar zit nog met veel vragen. Of je overweegt er een aan te schaffen, maar twijfelt over het type en de mogelijkheden? In deze uitgebreide videocursus met maar liefst 4 uur lesmateriaal geef ik alle antwoorden: van aankoop en wetgeving tot instellingen, compositie en nabewerking. Maar ik leer je vooral om meer sfeer te brengen in je luchtbeelden: want de ene dronefoto is de andere niet. 

Fotografen in actie tijdens workshop
Cadeaubon fotografie workshop

Cadeaubon fotografie workshop

Het perfecte cadeau voor een fotograaf? Dat vind je hier. Met een geschenkbon voor een fotografie workshop naar keuze schenk je vrienden of familie een unieke ervaring. Een dag op pad met persoonlijke begeleiding of een fotografiereis met andere enthousiaste fotografen? Jij kiest op welk fotografisch avontuur de ontvanger gaat. Vandaag besteld, morgen in de bus.