Commercieel

Op zoek naar een professionele natuur- en landschapsfotograaf? Ik ben freelance fotograaf en werk voor uiteenlopende Belgische en internationale klanten: van toeristische diensten en ngo’s, tot fotomagazines en reclamebureaus. Voor tijdschriften als Shoot, Zoom en Outdoor Photography schrijf ik artikels over fotografie, fotolocaties en fotomateriaal.

Een artikel of foto bestellen
Wil je een foto bestellen? In mijn portfolio en beeldenbank vind je beelden voor redactioneel en commercieel gebruik of voor de decoratie van jouw interieur. Daarnaast schrijf ik artikels over landschaps- en natuurfotografie. Ook voor specifieke foto-opdrachten kan je mij inschakelen. Ik garandeer je steeds hoogstaande kwaliteit die aan al jouw eisen voldoet.

Wil je mij inhuren als redacteur of freelance fotograaf, neem dan contact met mij op.

Photo wall in private bathroom

Fotowand

Natuurfoto’s voor de decoratie van interieur. Richt je kantoor, woning of winkel in met kleurrijke en sfeervolle natuur- en landschapsfoto’s. Ik druk of kleef ze op ramen, vloeren, muren en panelen. Wil je jouw interieur een unieke look geven? Dan trek ik eropuit om de schitterendste buitenbeelden bij je binnen te brengen.

Sunrise at Tyne Cot

Fotografie in opdracht

Een freelance fotograaf voor jouw project? Als freelance fotograaf ben ik een expert in natuur-, landschaps- en macrofotografie. Heb je zelf een fotoproject op touw gezet of heb je een idee dat je door een fotograaf wilt laten uitwerken? Samen bespreken we hoe je het ziet en hoe ik het voor jou realiseer.

Sunrise in nature reserve the Teut

Beeldbank

In mijn beeldbank vind je unieke landschaps- en natuurfotografie voor redactioneel of commercieel gebruik. Op zoek naar stockbeelden voor uw brochure, website of project? Gebruik de uitgebreide zoekfunctie en ontdek alle unieke natuurfoto’s uit mijn collectie.

Photo magazines

Redactioneel werk

Een artikel over fotografie, een blogpost over fotomateriaal of een hoofdstuk in een fotoboek? Ik schrijf het allemaal. Van handige tips voor beginnende fotografen tot gespecialiseerd advies voor een gevorderd publiek. In mijn uitgebreide beeldenbank vind je bovendien beelden bij elk onderwerp.

Zevergemse Scheldemeersen vanuit de lucht

Dronefotografie

Op zoek naar een unieke invalshoek? Als gelicentieerd dronepiloot maak ik voor jou de meest indrukwekkende luchtfoto’s en dronevideo’s met bijzondere aandacht voor licht en sfeer. Een aandenken aan je favoriete streek of een overtuigend campagnebeeld: met luchtfotografie zie je de natuur zoals nooit tevoren.

Clients