Belgische landschapsfotograaf

Bekroond landschaps- en natuurfotograaf. Fotografie workshop · fotografie reizen · fotografie lezing · fotografie artikels · fine art fotografie.

Bart Heirweg

Over mezelf

Er bestaat niets mooiers dan een leven als landschapsfotograaf. Wanneer ik voor dag en dauw door de velden loop, voel ik mij eventjes alleen op de wereld en geniet ik van de rust. Ver weg van de zo vertrouwde waan van de dag. Elke keer opnieuw verbaast de natuur me met haar schoonheid. Het bezorgt me momenten van verstilling - puur gewaarworden en verbonden met de natuur - die een belangrijke rol spelen in ons welzijn. 

Als natuur- en landschapsfotograaf wil ik veel. Dus doe ik veel.

Zonsopgang aan de Dender

Beeldbank

In mijn beeldbank vind je unieke landschaps- en natuurfotografie voor redactioneel of commercieel gebruik. Op zoek naar stockbeelden voor uw brochure, website of project? Gebruik de uitgebreide zoekfunctie en ontdek alle unieke natuurfoto’s uit mijn collectie.

Bedankt voor je leerzame workshop en je tomeloze inzet om het ons naar de zin te maken. Ik ken niemand die zo goed zijn workshops voorbereidt en zo veel moeite doet om zijn cursisten zijn kijk op landschapsfotografie over te brengen. Je was  erg flexibel en had steeds een andere locatie achter de hand als het nodig is. En de documentatie en tips die je ons doet toekomen zijn echt “einmalig”.

Hub uit Heerlen
Zicht op Melden
Fotografen in de Teut

Workshops

Wil je meer leren over natuurfotografie of landschapsfotografie, dan spreken mijn workshops en fotoreizen je zeker aan. Die volg je in groep of individueel. Omdat ik het aantal deelnemers bewust beperkt hou, krijgen al jouw persoonlijke vragen mijn volledige aandacht.

De Mooiste Fotolocaties van België: 50 fotoplekken die je gezien moet hebben

De Mooiste Fotolocaties van België: 50 fotoplekken die je gezien moet hebben

Er zijn honderden geweldige fotoplekken in ons land, maar om te weten waar je moet zijn, op welk moment en wat je er precies allemaal kan doen, is er heel wat voorbereiding nodig. En die deed ik voor jou. Met mijn jarenlange ervaring en uitgebreide natuur- en fotografiekennis koos ik 50 top fotolocaties uit. Vijftig gebieden met handige tips, zodat jij met de leukste foto’s naar huis gaat.