Belgische landschapsfotograaf

Bekroond landschaps- en natuurfotograaf. Fotografie workshop · fotografie reizen · fotografie lezing · fotografie artikels · fine art fotografie.

Bart Heirweg

Over mezelf

Er bestaat niets mooiers dan een leven als landschapsfotograaf. Wanneer ik voor dag en dauw door de velden loop, voel ik mij eventjes alleen op de wereld en geniet ik van de rust. Ver weg van de zo vertrouwde waan van de dag. Elke keer opnieuw verbaast de natuur me met haar schoonheid. Het bezorgt me momenten van verstilling - puur gewaarworden en verbonden met de natuur - die een belangrijke rol spelen in ons welzijn. 

Als natuur- en landschapsfotograaf wil ik veel. Dus doe ik veel.

Zonsopgang aan de Dender

Beeldbank

In mijn beeldbank vind je unieke landschaps- en natuurfotografie voor redactioneel of commercieel gebruik. Op zoek naar stockbeelden voor uw brochure, website of project? Gebruik de uitgebreide zoekfunctie en ontdek alle unieke natuurfoto’s uit mijn collectie.

Ik wil u enkel nog bedanken het was voor mij heel heel leerrijk. Ik wist niet eens wat een histogram was, maar nu weet ik dit ook al ik heb de microbe van fotografie te pakken. Mijn laarzen en fototoestel zijn nooit veraf en voor ik naar mijn werk vertrek probeer ik al enkele foto's te nemen constant zoek ik nu naar mooi plekjes om foto's te nemen.Ik hoop in de toekomst nog andere workshops met u te kunnen volgen.

Kristien Huart uit Avelgem
Zicht op Melden
Fotografen in de Teut

Workshops

Wil je meer leren over natuurfotografie of landschapsfotografie, dan spreken mijn workshops en fotoreizen je zeker aan. Die volg je in groep of individueel. Omdat ik het aantal deelnemers bewust beperkt hou, krijgen al jouw persoonlijke vragen mijn volledige aandacht.

Book De heuvels van de Ronde

De heuvels van de Ronde

In De Heuvels van de Ronde toon ik de Vlaamse Ardennen in al haar pracht. De streek die ik mijn thuis noem. Hier maakte ik mijn eerste foto's. Hier rijpte mijn liefde voor de natuur en haar schoonheid. Hier ligt mijn ziel. Na twee jaar fotograferen, deel ik die graag met jou. Bestel je gesigneerd exemplaar vandaag nog.